• Trainingsgroepen

  De zwemmers worden op hun kunnen/snelheid ingedeeld en zodoende kan iedereen, ook wanneer je niet eerder in wedstrijdverband hebt gezwommen, deelnemen aan de trainingen bij EZC. Er zijn 3 verschillende trainingsgroepen, minioren voor oner de 12 jaar. selectie vanaf 12 jaar en masters. Jeugdige zwemmers zonder wedstrijdervaing starten in het Sterrenplan.

 • Minioren

  Minioren zijn zwemmers tussen 6 en 12 jaar die alle slagen al aardig beheersen en minimaal 50m op een wedstrijd kunnen zwemmen woren bij de minioren ingedeeld. De 3 trainingen per week zijn gericht op het verbeteren van de zwemtechniek en uithoudingsvermogen. Met deze groep gaan we naar zo'n 10 wedstrijden per jaar.

 • Maandag, Woensdag en Zaterdag

  Geen informatie

 • Selectie

  Alle zwemmers ouder dan dan 12 jaar maken deel uit van de selectie. Deze zwemmers kunnen 3x per week trainen (op maandagvond, dondedagavond en zaterdagochtend) en er wordt getrained om mee te doen aan wedstrijden. Tijdens de training wordt naast conditie gewerkt aan de zwemtechnieken van de verschillende wedstrijdslagen (borstcrawl, schoolslag, vlinderslag en rugslag) en starten/keren. Binnen de zwemselectie is er ook plaats voor seniorzwemmers die deel willen nemen aan wedstrijden.

 • Maandag, Woensdag en Zaterdag

  Datum En Tijd
  ma 03-jun. 18:45
  wo 05-jun. 19:00
  ma 10-jun. 18:45
  wo 12-jun. 19:00
 • Masters

  Masters zijn veelal oud wedstrijdzwemmers die in hun nadagen actief blijven zwemmen. Het individuele zwemtempo ligt hoog waardoor enige ervaring noodzakelijk is. Masters trainen 1 keer per week naast de selectie op maandag. Een ander tijdstip is in overleg met de zwemtrainer mogelijk.