• De Grote Clubactie is landelijk een enorm succes geworden en dat geldt ook voor de Enschedese Zwemsport Combinatie (EZC). Namens de organiserende vrijwilligers heeft Evelien van den Berg aan voorzitter Herbert Wormeester een cheque aangeboden ter waarde van maar liefst €3069,60.

    Jong en oud heeft zich ingezet om van de Grote Clubactie een succes te maken. Na de bekendmaking van het eindbedrag werden de EZC leden met de hoogste verkoopcijfers in het zonnetje gezet.

    Inmiddels is ook bekend waaraan het mooie bedrag wordt besteed. Op verzoek van onze leden wordt een deel van de opbrengst besteed aan nieuwe caps voor een waterpoloteam. Een ander deel van de opbrengst wordt besteed aan bidons en zwemmaskers. Het resterende bedrag wordt gereserveerd voor teams die nog geen aanvraag hebben gedaan voor nieuw materiaal.

    De energie die leden hebben laten zien tijdens De Grote Clubactie zal niet eenmalig zijn. Diverse EZC leden hebben al laten weten dat zij met elkaar aan nieuwe acties gaan meedoen en zelf nieuwe acties gaan bedenken en uitvoeren. Super!

     

     De lotenverkopers kragen allemaal een medaille.