• Gewaardeerde Leden,

  Als eerste wensen we jullie allemaal alle goeds toe voor 2021. Dat het ondanks dit begin toch uiteindelijk een mooi jaar voor onze sport mag worden. In deze mail een aantal zaken:

  Verlenging lock-down / Activiteit

  Helaas zitten we op dit moment nog steeds in een lockdown ten gevolge van het Covid virus en is het ook weer verlengd tot in ieder geval 9 februari. Zodra het weer toegestaan wordt, starten we de trainingen weer op.

  We zijn aan het kijken of we een online activiteit kunnen organiseren tijdens deze lockdown. Dat zal waarschijnlijk een pubquiz worden met virtueel aan de bar zitten. Heb je een leuk idee om te gaan doen of wil je helpen, laat dat weten aan het bestuur.
   
  Contributie Januari en startkaart
   
  Vanwege de voortdurende lock down heeft het bestuur besloten om:
  •  De contributie voor januari zal niet geïnd worden. De reden is ten eerst gelegen in het feit dat we nog in een lockdown zitten en dus weinig kosten maken. En omdat we in december wel een complete run hebben gedaan, terwijl kort daarna toch weer geconfronteerd werden met de sluiting van zwembaden.
  •  Ieder jaar in januari innen we ook het lidmaatschap van de KNZB, ook wel bekend als de startkaart. Lidmaatschap van de KNZB is verplicht voor leden van een zwemvereniging, met als voordeel dat hier bijvoorbeeld ook een verzekering aan gekoppeld is. De vereniging moet voor iedereen die lid is op 1 januari het hele jaar betalen. Dit jaar mogen we dat in 2 keer doen. Daarom brengen we in Januari nu 50% van de startkaart in rekening. Het 2e deel komt later dit jaar.

  Nieuwe website

  Sinds deze week is een nieuwe website van ezc in de lucht, onder hetzelfde adres www.ezc-online.nl. Er zijn verschillende redenen voor deze aanapssing: deze site is makkelijker te beheren en door de koppeling met onze administratie staan ook actuele trainingstijden, wedstrijden en uitslagen op deze site. Nu nog weer het zwembad in. Heb je leuke fotos die we mogen gebruiken, laat dat weten! Aanvullingen zijn natuurlijk ook welkom.

  Hartelijke groet,

  Bestuur EZC