• Clubkleding

  EZC heeft als vereniging een kledinglijn laten ontwerpen welke een uiterst herkenbare uitstraling heeft voor leden en andere verenigingen. Het betreffen hier de natte kleding (zwembroeken/badpakken, waterpolo caps) en droge kleding (shirts/polo’s en korte broeken). Hoewel de shirts en korte broeken simpel ogen zijn ze net zoals de zwembroeken, badpakken en caps speciaal ontworpen voor EZC. Hierdoor zijn wij als vereniging in elk zwembad goed herkenbaar! De levering van de EZC kleding wordt gesplitst in:

   

 • EZC verwacht van haar leden dat bij de clubkleding bij wedstrijden en andere clubaangelegenheden wordt gedragen om de bekendheid te vergroten. Afwijkende clubkleding dan hetgeen wat bij Muta sport en/of MTB-sport te koop is zal niet akkoord bevonden worden door het bestuur. Dit is noodzakelijk om de uitstraling, herkenbaarheid en netheid van de vereniging te bewaken. Contact opnemen met het bestuur kan per mail aan bestuur@ezc-online.nl.

  Van de droge kleding heeft EZC pas-maten op het Slagman liggen. Wanneer je gebruik wenst te maken van de pas-maten, vraag dit dan aan de aanwezige trainer. Voor de natte kleding heeft onze leverancier een maattabel op de website staan.
  Voor beide leveranciers geldt dat bestellingen worden gebundeld tot het gewenste aantal bereikt wordt alvorens overgegaan wordt tot leveren. De vereniging probeert het bestelmoment (begin van het seizoen) zodanig te sturen dat de leden geen hinder ondervinden van de gestelde bestelaantallen echter dit is geen garantie tot succes wanneer kleding gedurende het seizoen wordt besteld.

  Kledingfonds
  In januari 2018 heeft EZC zich in een nieuw tenue gestoken. Het eerste setje is door de leden zelf aangeschaft met een forse korting door de sponsorzwem actie in november 2017.
  Op de ALV van april 2017 is de aanzet gegeven voor de oprichting van een kledingfonds om deze kleding op termijn ook te kunnen vervangen. IN 2018 heeft de ALV besloten om voor iedere startkaarthouder (dan mag je meedoen aan wedstrijden) 1 euro bij op de maandelijkse contributie te zetten. Met ingang van september 2018 is het maandelijkse bedrag met deze euro verhoogd.