• Borstcrawl cursus

  EZC bied een borstcrawl cursus voor alle 18+ ers die hun borstcrawl willen verbeteren. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer werk je in 10 cursus uren in een kleine groep aan jou borstcrawl techniek. We verwachten wel dat je al minimaal 50m kunt zwemmen voordat je aan deze cursus begint. Het is verstandig om te zwemmen met een zwembril en eventueel een badmuts. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van een plankje, een pullbuoy(achtje) en zoomers, die stellen we ter beschikking tijdens de lessen.

  De cursus bestaat uit 10 lessen. De kosten zijn 150 euro. Ben je al lid van de KNZB dan is de prijs 125 euro. Met het lidmaatschap van de KNZB is o.a. een basis verzekering geregeld.

  De curssus loopt van zaterdag 2 maart 2024 en is van 9.00 tot 10.00. De andere data zijn: 9, 16 en 23 maart, 6, 13 en 20 april, 11 en 25 mei en 1 juni. Mei vakantie en feestdagen zorgt voor wat spreiding. Tot slot is er nog een inhaal je een keer niet kunt.

  Natuurlijk beginnen we iedere training iets eerder met wat instructie en is er na afloop koffie of thee.

   

  Opgave kan (ook voor een nog te boeken cursus) via de lidmaatschapspagina op deze website.

   

  Een volgende cursus zal in najaar 2024 starten ongeveer van Septmber tot half november. Als je interesse hebt is opgave natuurlijk al mogelijk.

 • Trainingdetails

  Deze wedstrijd bestaat niet (meer)